Standhouders

Voor standhouders geldt de volgende informatie:

Locatie Reuver

De Mega Rommelmarkten in Reuver worden georganiseerd op het terrein van de Witte Stein (Keulseweg 193, 5953 HJ Reuver). Alle marktkramen zullen dit jaar worden opgesteld op het achtergelegen grasveld (normaal in gebruik als dierenwei). De entree voor bezoekers bedraagt € 2,00. Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang.

Kosten

De kosten voor de Mega Rommelmarkten in Reuver bedragen € 30,00 per kraam, een kraam heeft de breedte van 4m en is 1,5m diep. De kraam is standaard voorzien van een zeil. In Reuver zijn er op 17 mei en 31 augustus geen losse plaatsen zonder kraam te huur en is kofferbakverkoop niet mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven voor één van de mega rommelmarkten in Reuver doet u door middel van het inschrijfformulier op deze website.

Annuleren

Wanneer u zich heeft ingeschreven en van ons een bevestiging heeft ontvangen is het niet meer mogelijk om de kraam te annuleren. Gereserveerde kramen worden niet terug genomen, reeds betaalde kraamhuur wordt niet teruggestort.

Opbouwen

U kunt uw kraam inrichten vanaf 07.00 op de dag van de betreffende markt. Uw kraam moet uiterlijk een kwartier voor de aanvang van de markt ingericht zijn. Een half uur voor begin van de markt wordt het marktterrein afgesloten voor auto’s.

Het is niet toegestaan om kledingrekken of tafels bij uw standplaats te plaatsen!

Afbouwen

U kunt uw spullen inpakken na de openingstijden van de markt. Uiterlijk een kwartier na de markt wordt het terrein vrijgegeven voor auto’s/aanhangers. Wanneer u een kraam of plaats huurt gaat u akkoord met de eindtijd. Eerder afbouwen is niet mogelijk. U dient uw eigen afval mee naar huis te nemen. Wanneer er afval op uw kraam achterblijft zullen wij aan u de verwijderkosten doorberekenen.

Marktmeester(s)

U dient ten alle tijden de instructies van de marktmeester(s) of het aangewezen personeel op te volgen.